Over ons 

Sophie Keijser, voormalig juriste, communicatie manager, persvoorlichter, gooide in 2014 het roer om en stortte zich als trainingsacteur in de wereld van mediators, medisch managers, docenten, advocaten. Zij bekwaamde zich in improvisatie en alle aspecten die erbij komen kijken. Haar hart lag haar leven lang al bij acteren: zij speelde en zong mee in musicals, acteerde voor bedrijfsfilmpjes en menig vriend kan zich verheugen op haar creatieve bijdrage bij een jubileum!


Iris van der Does, voormalig praktiserend huisarts te Blaricum, ruilde in 2005 het artsenbestaan in voor de ongewisse toekomst als actrice. Zij volgde de driejarige acteeropleiding aan "De Acteursschool"  te Amsterdam en stond vervolgens op de planken in meerdere toneelproducties (oa. Zadelpijn, Kleine Teun en Ontrouw). Als bedrogen echtgenote, arts, welzijnswerker en moeder is zij te zien op tv in kleine gastrollen, waaronder Penoza, Vechtershart, GTST en Divorce en in meerdere commercials. Ook als trainingsacteur voelt zij zich als een vis in het water! 

Een klik op de werkvloer, een gedeelde passie en een eenakter die erom schreeuwde gespeeld te worden heeft in 2017 geleid tot de oprichting van het theaterduo  

Keijser & Does !


Sophie                           Iris